Mas Entreserra products

Aquesta és la tenda online de la deliciosa mel de Mel Mas Entreserra. Entra aquí i compra els millors productes de mel.

Who are we?

Al cor del Baix Empordà, al poble de Casavells, va neixer la nostra empresa.

Som una petita empresa familiar que amb molta cura i dedicació el·laborem mel, pol·len i altres derivats de les abelles.

Principalment la mel que produim es de la zona situada entre la montanya del Montgrí i la serra de les Gavarres, una zona molt rica en varietat de vegetació, que passa pel romaní, el bruc, l'arboç, l'alzina...., però en èpoques en que aquí la floració es escassa, també portem les nostres arnes a la provincia de Tarragona, on el clima lleugerament mes càlid fa que la floració s'avanci.

Ens podeu seguir a la nostra pagina de facebook Mel Mas Entreserra
Glòria Simón
Mel Mas Entreserra

MEL

Mel de Mil Flors, Mel de Bosc, Mel de Romaní, Mel de Taronger, … Tria la mel que més t’agradi i mira les seves propietats, fins i tot la pots comprar a la nostra tenda online.

DERIVATS DE LA MEL

Nosaltres a més a més de mel, també produïm pol·len, propilis, gelea real, … Aquí podràs veure cada un d’aquests productes el que ens ofereixen i les seves propietats.

Cosmètica amb mel

La nostra nova línia de cosmètica. Crema pel cos, crema de mans, crema de anti-aging, … Tot fets amb la nostra mel 100% natural.

Les nostres Delícies

Mira tot el que es pot fer amb la mel natural de Mel Mas Entreserra. Ves a veure totes les delicioses receptes fetes amb mel que tenim aqui a la nostre pagina. 

VISITA'NS

en_USEN
×
×

Cart