Mas Entreserra products

Aquesta és la tenda online de la deliciosa mel de Mel Mas Entreserra. Entra aquí i compra els millors productes de mel.

Who are we?

Al cor del Baix Empordà, al poble de Casavells, va neixer la nostra empresa.

Som una petita empresa familiar que amb molta cura i dedicació el·laborem mel, pol·len i altres derivats de les abelles.

Principalment la mel que produim es de la zona situada entre la montanya del Montgrí i la serra de les Gavarres, una zona molt rica en varietat de vegetació, que passa pel romaní, el bruc, l'arboç, l'alzina...., però en èpoques en que aquí la floració es escassa, també portem les nostres arnes a la provincia de Tarragona, on el clima lleugerament mes càlid fa que la floració s'avanci.

Ens podeu seguir a la nostra pagina de facebook Mel Mas Entreserra
Gloria Simón Mas Entreserra
Glòria Simón
Mel Mas Entreserra

COMPRAR MEL

Mel de Mil Flors, Mel de Bosc, Mel de Romaní, Mel de Taronger, … Tria la mel que més t’agradi i mira les seves propietats, fins i tot la pots comprar a la nostra tenda online.

DERIVATS DE LA MEL

Nosaltres a més a més de mel, també produïm pol·len, propilis, gelea real, … Aquí podràs veure cada un d’aquests productes el que ens ofereixen i les seves propietats.

Cosmètica amb mel

La nostra nova línia de cosmètica. Crema pel cos, crema de mans, crema de anti-aging, … Tot fets amb la nostra mel 100% natural.

3 years ago
Very nice couple who keep bees and sell their own honey at an affordable price.As a beekeeper myself I enjoy talking for hours on the world of bees with the proprietors.
9 months ago
Amazing Honey!
2 months ago
Espectacular. He conocido su miel en la parada que ponen en Girona ahora en navidad. Compré un bote de miel mil flores y hoy he ido a por otro para cuando se me acabe. Sin duda volveré a comprar
12 months ago
Ens han comunicat que en aquest lloc ténen molt bon producte, ténen una botiga molt cuca dins d'un párking, i em trucat per avisar de que anàvem. De seguida ha vingut una dona a rebre'ns amb un somriure. La Gloria ens a atès súper bé, oferint amb molta il·lusió els seus productes de mel, pol•len, jalea reial, sabons, espelmes. L'atenció ha sigut un 10 i el producte deliciós! Repetirem segur!
5 months ago
Hoy visité Mel Mel Más Entreserra y fue una experiencia muy bonita. Jordi y Gloria nos hicieron un taller de velas con cera de abeja que disfrutamos muchísimo y luego compramos una miel deliciosa y otros detallitos mas para llevar de recuerdo. Da gusto compartir un rato con personas tan encantadoras y amantes de su trabajo. Mil gracias por estas horas de entretenimiento y aprendizaje!

Les nostres Delícies

Mira tot el que es pot fer amb la mel natural de Mel Mas Entreserra. Ves a veure totes les delicioses receptes fetes amb mel que tenim aqui a la nostre pagina. 

VISIT US

×

Cart