Mel de Bruc Natural
Comprar Mel de Bruc

Mel de Bruc

Mel de bruc Propietats:

RICA EN MINERALS:

La mel de bruc és una de les més riques en una gran varietat de minerals, imprescindibles per mantenir un correcte nivell de salut del nostre organisme. Solem caure en l’error de prestar-li més atenció a la ingesta de vitamines oblidant en certes ocasions que els minerals són igual o fins i tot més importants que elles. Ferro, calci, magnesi i un llarg etcètera són només alguns exemples de minerals.

DIÜRÈTICA:

Entre els aliments diürètics, trobem la mel de bruc com un dels més indicats per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest tema. La mel de bruc està recomanada tant si només volem acabar amb la retenció de líquids com si busquem tractar infeccions, millorar càlculs urinaris, acabar amb la cistitis o fins i tot tenir cura de la pròstata.

DESINFECTANT:

La mel de bruc té propietats desinfectants naturals, per la qual cosa és fantàstica per tractar gairebé qualsevol tipus d’infecció. Una culleradeta de mel de bruc als matins a la llet quan, per exemple, tens infecció d’orina, és un dels consells més recurrents de metges i naturòpates.

BONA PER PROBLEMES CARDÍACS:

Si tens antecedents familiars de problemes de cor i reg sanguini, una culleradeta diària de mel de bruc et pot protegir contra aquestes perilloses afeccions que mai hem de deixar de banda. Les seves conseqüències poden ser fatals.

BONA PER L’ESTÓMAC:

La mel bruc és un protector natural de l’estómac i, més concretament, ens ajuda a tractar casos d’acidesa i úlceres, però també afavoreix les bones digestions. Pots prendre-la a qualsevol hora del dia sense cap problema.

×
×

Cart

Idioma: