Mel Acacia Natural
Mel acacia Natural

Mel d'Acàcia

¿Per què serveix la mel d'acàcia?

Millora la circulació sanguínia:

La mel d’acàcia és idònia per mantenir una circulació sanguínia normal, ja que potencia la producció de glòbuls vermells i plaquetes, contribuint activament a millorar el flux sanguini en l’organisme.

Aplaca el restrenyiment:

A causa de les seves propietats antimicrobianes, és un efectiu calmant contra el restrenyiment i les inflamacions intestinals. Per a molts, de fet, és el millor laxant per combatre el restrenyiment.

Serveix com endolcidor natural:

La mel d’acàcia també és idònia per endolcir menjars i begudes, sobretot per a aquelles persones que estiguin sota una dieta restrictiva o que pateixin diabetis, gràcies al seu baix índex glucèmic, en comparació amb altres mels.

Redueix l’ansietat i els nervis:

Les seves propietats calmants la converteixen en un gran aliat per combatre l’estrès, ansietat, trastorns nerviosos i altres problemes emocionals, tan comuns en els nostres dies. Sens dubte un dels beneficis més aclamats d’aquesta mel.

Combat l’insomni:

Un altre avantatge inestimable derivada de les seves qualitats calmants. I és que aquesta mel és idònia per a les persones que pateixen trastorns del son. De fet, nombrosos estudis han avalat la seva eficàcia a l’hora de combatre l’insomni.

×
×

Cart

Idioma: