Mel de Romaní Natural

Mel de Romaní

¿Per què serveix la mel de romaní?

Excel·lent digestiu. Prendre un parell de cullerades d’aquesta mel després d’un àpat, resulta molt útil en cas d’indigestió, digestió pesada, gasos i acidesa d’estomac. Per augmentar els seus beneficis, és aconsellable prendre una infusió digestiva i afegir-hi un parell de cullerades d’aquesta mel.

Per a malalties respiratòries. És molt adequada com a remei en casos de refredats, tos, bronquitis, grips i constipats, gràcies a les seves qualitats pectorals, antisèptiques i balsàmiques. Per augmentar les seves propietats, aconsellem prendre una infusió d’eucaliptus amb mel de romaní.

Aliment ric en liti. El liti és un element químic molt comú en els medicaments i fàrmacs usats en tractaments de diferents trastorns mentals. Per tant la mel de romaní és beneficiosa per a la ment, sobretot, per millorar la memòria. Estimulant en casos d’esgotament físic e intel·lectual.

Antisèptica i cicatritzant. Ideal per al tractament extern, en diferents afeccions de la pell. Aporta propietats antisèptiques i cicatritzants. Indicada per a petites ferides, talls, esgarrapades i cremades.

Afavoreix les funcions del fetge. Indicat ens casos de fetge inflamat, icterícia i cirrosi.

×
×

Cart

Idioma: