Mel de bosc Natural
Mel de Alzina i roure Natural

Mel de Bosc

¿Per què serveix la mel de bosc?

Cada varietat de mel té les seves propietats i s’usa amb fins diferents. ¡Descobreix els seus beneficis multiterapeúticos!
 
Tradicionalment la mel s’ha emprat com a remei terapèutic per les seves múltiples propietats. Molts opinen que presenta les propietats medicamentoses de les plantes de les que procedeix, de fet, s’han trobat substàncies farmacològicament actives en la majoria de tipus de mel. Et presentem algunes de les varietats de mel més comuns i els seus efectes beneficiosos per al nostre organisme.
 
Aquesta mel sempre te un color fosc i mes fort que les altres mels, degut que les flors de bosc porten un contingut mes alt de sals minerals i es rica en ferro.
Es diürètica, antianèmica i reconstituent.
Molt útil contra el reuma. 

 

Afavoreix la digestió:

El seu contingut enzimàtic estimula l’absorció dels aliments per les parets estomacals. Així mateix, ajuda a la dissolució dels aliments a l’estómac i facilita el seu trànsit a través de l’aparell digestiu. Per si fos poc, les seves capacitats antiinflamatòries alleugen i combaten les malalties associades al tracte digestiu. També afavoreix l’absorció de substàncies com el calci i el magnesi, pel que el seu consum està recomanat per incentivar el desenvolupament dels infants.

Alleuja els dolors de coll:

Els seus components antibacterians i antiinflamatoris, a més de la seva aportació en vitamina C, la converteixen en un excel·lent aliat a l’hora de combatre malalties com la laringitis, faringitis i diverses inflamacions a la gola. Amb tota seguretat, un d’aquests beneficis de la mel de roure que val la pena conèixer.

Emolient natural i ecològic:

Els emol·lients són aquelles substàncies medicinals que permeten estovar durícies o rebaixar inflamacions. El contingut en iode permet combatre les accions bacterianes a les zones afectades per inflors. L’aplicació de la mel de roure pot reduir la inflamació fins eliminar-la.

Millora la tensió arterial:

Les seves propietats dissolvents sobre matèries com el greix (que pot adherir-se a les sembles de venes i artèries), així com la seva capacitat per reduir el colesterol, aquesta mel ajuda a millorar els índexs de tensió arterial en persones afectades per pics de tensió alta.

Combat l’anèmia:

La quantitat de sals minerals incloses en el seu amalgama de nutrients, vitamines i altres compostos, fan de la mel de roure un producte indispensable per tallar estats d’anèmia.

 
×
×

Carretó

Idioma: