Mel de Farigola Natural
Mel de Timó Natural

Mel de Farigola

¿Per què serveix la mel de farigola?

Prevé la infecció de coll:

En casos d’infecció de coll s’ha demostrat que la Mel de Farigola posseeix un poder antisèptic poderós. Tradicionalment, combinat amb suc de llimona natural, s’utilitza per calmar la irritació de coll en temporades de fred. A més, a aquelles persones dedicades a treballs on la veu resulta la seva eina principal, se’ls recomana prendre-la directament o en forma d’infusió al costat de suc de llimona natural. Està indicada per a afeccions de les vies respiratòries com faringitis, refredats i tos.

Processos digestius:

La Mel de Farigola posseeix propietats beneficioses per a millorar el trànsit intestinal, i per millorar i prevenir, el mal de panxa produït per maldigestió. En menjars abundants, per exemple, una infusió de camamilla amb la mel de farigola resulta beneficiosa per ajudar a digerir d’una manera més senzilla a l’organisme.

Potent antioxidant, font de vitamines i minerals:

Com bé se sap, la mel té poder antioxidant i és rica en vitamines i minerals, a més, pel que fa a calories, resulta menys calòrica que el sucre, per la qual cosa es recomana el seu consum per edulcorar postres i infusions, entre d’altres.

Font d’energia:

La mel conté sucres de ràpida absorció i això li permet ser una font d’energia immediata per a l’organisme en situacions de cansament i fatiga.

Prové una pell saludable:

La Mel de Farigola té capacitat de netejar i nodrir els porus oberts i, a més, gràcies a la seva acció antisèptica, prevé que els bacteris es localitzin a la pell. Fer-se mascaretes casolanes amb mel de farigola, resulta molt beneficiós per mantenir una pell hidratada, lliure d’impureses i patògens.

Curació de ferides:

Una altra de les meravelloses propietats de la Mel de Farigola és que és anti fúngica i anti bacteriana. Substàncies presents en la Mel de Farigola, tenen una capacitat antimicrobiana magnífica, capaç de combatre contra patògens com bacteris i fongs, accelerant així el procés de curació en cas de ferides. És per aquest mateix procés de cicatrització, pel que resulta també beneficiosa per a irritacions a la gola.

×
×

Carretó

Idioma: