Mel d'Eucalipto Natural
Mel Eucalipto Comprar

Mel d'Eucaliptus

Mel d'eucaliptus Propietats:

Cada varietat de mel té les seves propietats i s’usa amb fins diferents. ¡Descobreix els seus beneficis multiterapeúticos!
 
Tradicionalment la mel s’ha emprat com a remei terapèutic per les seves múltiples propietats. Molts opinen que presenta les propietats medicamentoses de les plantes de les que procedeix, de fet, s’han trobat substàncies farmacològicament actives en la majoria de tipus de mel. Et presentem algunes de les varietats de mel més comuns i els seus efectes beneficiosos per al nostre organisme.
 
Eficaç en les afeccions respiratòries, tonificant natural de l’estómac i aparell digestiu. 

Recomanada per refredats especialment en infusions o amb suc de llimona.
 

En tractaments de grips i refredats:

Les seves propietats antioxidants, antivirals i antimicrobianes, contribueixen a restituir el sistema immunològic, propiciant l’augment de les defenses de l’organisme, fent que el virus de la grip o refredat desapareguin.

Per aclarir vies respiratòries:

Ideal per al tractament de l’asma, faringitis, tos, bronquitis; alleuja la congestió nasal i disminueix la flegma i mucositat.

En l’aparell urinari:

Desinflama i desinfecta l’aparell urinari, d’afeccions com cistitis i nefritis; contribueix a l’eliminació de càlculs renals, sense haver de recórrer a l’ús d’antibiòtics.

En l’aparell gàstric:

Elimina la gastritis. Prendre una cullerada diària en dejú, fa desaparèixer les molèsties produïdes per la gastritis.

×
×

Carretó

Idioma: