Mel Mil Flors Natural

Mel de Mil Flors

¿Per què serveix la mel de mil flors?


1. Redueix la irritació de la gola i suavitza la tos:
La mel ajuda a suavitzar la tos i la irritació de gola, per les seves propietats expectorants i curatives. Pot ajudar en cas de refredats i estats de grip, i si la combines amb suc de llimona, notaràs la millora en la teva gola gairebé a l’instant.

2. Millora les úlceres i altres desordres gastrointestinals:
Una culleradeta de mel és un bon remei per a l’acidesa, però a més, el consum de la mel és bo per a altres malalties relacionades amb l’aparell digestiu, ja que és bona per a afavorir la digestió, el trànsit intestinal combatent el restrenyiment, afavoreix la curació d’úlceres, i contribueix a millorar les gastroenteritis produïdes per bacteris.

3. És anti-bacteriana i anti-fúngica:
Quan les abelles produeixen la mel, els afegeixen la seva saliva que conté substàncies que li donen aquesta propietat anti-bacteriana que combat amb èxit bacteris que poden estar presents en el teu organisme.

4.Incrementa el rendiment dels esportistes:
A causa del seu elevat contingut en sucres, alguns ràpida velocitat d’absorció, i altres de velocitat més lenta, resulta un aliment molt indicat en cas de fatiga física o per a esportistes que volen potenciar el seu rendiment. Ja els antics atletes olímpics els combinaven amb figues seques o deshidratats per millorar el seu rendiment.

×
×

Carretó

Idioma: